Arielova velika koliba, Mokra Gora

3 Spavaće sobe

2 Parking mesta

Besplatni Wi-Fi

60/80 Dnevni najam

1-8 Osoba

Klimatizovano

PROČITAJTE KOMENTARE GOSTIJU...

Novoizgrađena koliba planinskog stila, koja je na raspolaganju gostima od avgusta 2021. godine, nalazi se 500 metara od centra Mokre Gore, preko puta Glavne železničke stanice u Mokrog Gori…

 

U sklopu brvnare nalazi se dnevni boravak, dve spavaće sobe, U prizemlju objekta nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo i natkrivena terasa dok su Vam na spratu dostupne, dve sobe i terasa. Ono što ovaj objekat čini posebnim jeste ušuškan kutak sa francuskim ležajem u samom krovu objekta, iznad soba i terase…

 

Ovaj objekat idealan je prostor za nekoliko osoba, raspolaže sa bežičnim internetom, “Total” televizijom, Klima uređajem. U sklopu objekta nalazi se besplatan parking (u dvorištu) a boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen.

 
Mokra Gora - Živopisna dolina između Tare i Zlatibora

Brvnara "Mokrogorka", Mokra Gora

2 Spavaće sobe

Parking mest0

Besplatni Wi-Fi

40/60 Dnevni najam

1-6 Osoba

Dvorište

PROČITAJTE KOMENTARE GOSTIJU...

Potpuno nova, gostima na raspolaganju od 2021. godine, u okruženju neizmerne lepote i netaknute prirode a u blizini reke Kamišine, ova brvnara svojim gostima pruža nezaboravan boravak u Mokroj Gori.

 

U sklopu brvnare nalazi se dnevni boravak, dve spavaće sobe, natkrivena spoljašnja terasa, kupatilo sa veš mašinom, opremljena kuhinja i besplatni parking prostor.

 

U ovom objektu nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca a vlasnici vas pozivaju da dane odmora provedete u miru i tišini u njihovoj brvnari i njenom okruženju. Uz dogovor sa vlasnicima moguće je organizovanje izleta kao i iznajmljivanje kvadova!

 
Mokra Gora - Živopisna dolina između Tare i Zlatibora