Zemunica Resimić

Jedinstveno u Mokroj Gori - Zemunica "Resimić"

Smešten podno planine Šargan, u zvanično najboljem turističkom selu sveta, ovaj autentičan apartman nudi gostima odmor u prirodnom okruženju uz mogućnost sinergije sa domaćinstvom Resimić gde gosti, ukoliko žele, mogu imati i interakciju sa domaćim životinjama. U prizemlju se nalazi prostran, udoban dnevni boravak sa trpezarijom u kome pažljivo odabrani detalji enterijera pričaju „svoju priču“, savremeno opremljena kuhinja i kupatilo urađeno po svim standardima.

Velika staklena površina zemunici pruža moderan izgled i ujedno čini da prirodna svetlost i prelepi pogled na Šargan postanu deo enterijera dnevnog boravka iz koga gosti udobno smešteni mogu uživati u pogledu na deo Šarganske Osmice. Apartman takođe ima i saunu za poseban hedonistički užitak. Spavaći deo se nalazi na galeriji na kojoj ima jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj, kao i radni sto. Ugaona garnitura u dnevnom boravku razvlači se u udoban ležaj tako da je kapacitet zemunice maksimalno 5 osoba, idealno za parove i porodice sa decom.

Ispred same zeminuce se nalazi prostrana terasa, takođe mesto za uživanje u pogledu na Šargan, i posebno uređeni prostor za roštilj opremljen svom neophodnom opremom i „letnjom kuhinjom“ tako da se može obedovati i na svežem vazduhu. Ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju su šetačke staze, lakše i one malo zahtevnije. Domaćini u svojoj ponudi imaju i iznajmljivanje kvadova sa profesionalnim vodičem te se može organizovati panoramska vožnja za poseban doživljaj skrivenih lepota Mokre Gore, Tare i Zlatibora u kojoj mogu uživati od najmlađih do onih koji žele adrenalinski doživljaj.

Izuzetno dobra lokacija gostima pruža osećaj izolovanosti u prirodi ali i mogućnost sadržajnih izleta s obzirom na blizinu mnogobrojnih atraktivnih turističkih destinacija kao što su: čuveni Drvengrad na Mećavniku, Šarganska Osmica, lekoviti izvor Bele Vode gde se nalazi crkva Sv.Jovana Krstitelja, vidikovac Zmajevac, Zaovisnko jezero na Tari, Banjska Stena, jezero Perućac, kanjon reke Uvac, Stopića pećina na Zlatiboru, Višegrad sa Kamengradom i mnogih drugih.

Follow Us