... "Mesto za Vas, daleko od buke i stresa, u netaknutim predelima Tare"...

Hotel Čarobni Breg nalazi se na obroncima Tare. Udaljen 9 kilometara od Mokre Gore sa svojim specifičnim izgledom izolovan je od svih štetnih komercijalnih uticaja, a ljubazno osoblje učiniće sve kako biste se ovde, u prostoru koji odiše planinskim stilom na 1350 metara nadmorske visine, osećali relaksirano i kao kod svoje kuće. Hotel raspolaže sa prostranim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama koje krasi jednostavnost i lepota drvena i planine.

U cenu noćenja uključen je doručak,  a postoji mogućnost doplate do polu ili punog pansiona. “Tomas bar” i njegov ambijent nateraće Vas da uživate i razmišljate samo o lepim stvarima jer okolina Čarobnog brega je baš takva kako mu ime kaže “Čarobna”. Ono što dodatno krasi lokaciju ovog hotela jesu pešačke i biciklističke staze, ski staze kao i staze za kvadove.

Za potrebe team building-a, seminara, predavanja postoji prostor sa 40 mesta i multimedijalnom podrškom.Bežični Wi-Fi je besplatan i svi prostori u hotelu su pokriveni signalom.

Parking je takođe besplatan i nije potrebno da se prethodno rezerviše a hotel “Čarobni Breg” toplo dočekuje i kućne ljubimce!

... "Ovde Vam je ko u raju, ovde pluća ne škripaju"...