... "Ovde Vam je ko u raju, ovde pluća ne škripaju"...

Hotel Iver nalazi se 10 kilometara od centra sela a 8 kilometara od Turističkog naselja “Mećavnik – Drvengrad”. Upravo je “Mećavnik” za one pasionirane ljubitelje skijanja koji bi, da mogu i “spavali na stazi” sagradio ovaj hotel koji se nalazi na stazi, odnosno između dve ski staze na istočnoj strani Skijališta “Iver”, u njihovoj donjoj zoni.

Projektovan da zadovolji sve atribute zaista planinskog doma u čijem središtu uvek gori vatra u kaminu, Hotel “Iver” ima 32 toplo, “ušuškane” sobe u drvetu, sa ukupno 50 ležaja, a kuda god da su okrenute gledaju upravo na staze i skijaše! Gostima Hotela “Iver” na raspolaganju su bazen, sauna, tursko kupatilo, slana soba, kuglana i teretana.

Prostrane sobe, koje su savršene za boravak sa decom, klimatizovane su, imaju radni sto, sopstveno kupatilo, pogled na planinu i ski staze a svaka od njih sadrži garderober i kuvalo. U hotelu “Iver” doručak se služi na bazi “švedskog stola” ili “a la carte” doručak!

U sklopu boravka u Hotelu “Iver” , u zimskom periodu, moguće je organizovati i školu skijanja za početnike uz rentiranje skijaške opreme.

Pusti video zapis