Adrenalinska vožnja u prelepim pejzažima Mokre Gore

Doživite jedinstvenu i nezaboravnu avanturu u najlepšem turističkom selu na svetu. Uvek je pravo vreme za adrenalinsku vožnju i obilazak turističkih atrakcija, flore i faune Parka prirode Mokra Gora, netaknute prirode Nacionalnog parka Tara, sa našim novim, snažnim i velikim kvadovima… Kao učesnik imaćete priliku da na potpuno nov, specifičan i jedinstven način doživite iskustvo kome ćete se iznova vraćati.  

Svakoj našoj vožnji prethodi teorijska i praktična obuka. Na samom početku upoznajemo Vas sa vozilom do najsitnijih detalja i odgovaramo na sva Vaša pitanja otklanjajući tako sve nedoumice koje imate, a vezane su isključivo za adrenalinsku vožnju kvadovima. Jako je bitno da pre vožnje testirate sve komande i probate kvad u kontrolisanim uslovima – a upravo takve uslove obezbeđujemo Vam mi.

Nigde nema takve zore kao iznad Mokre Gore
Nigde nema takve zore kao iznad Mokre Gore

Ukoliko nikada niste vozili kvad, ne brinite, posvetićemo Vam posebnu pažnju tokom prve Vaše vožnje, na našim lakim stazama za početnike, kako biste uživali u Vašoj prvoj nezaboravnoj adrenalinskoj vožnji na četiri točka. Pozovite nas, informišite se i zakažite Vašu vožnju **381 064 456 10 49

Nigde nema takve zore kao iznad Mokre Gore

Ostale aktivnosti

Vožnja kvadovima

Skijanje na Iveru

Vožnja vozom

Šetanje